Samarbeta

Bli samarbetspartner med NU och hjälp oss att få in fler unga i samhället och arbetslivet. Så att fler kan få ett socialt sammanhang, en utbildning, ett jobb, en lön. Din hjälp är mycket viktigt för vårt arbete. Och du kan hjälpa NU på många sätt!

Du kan bli NU-medlem eller stödpartner alternativt samverkanspartner. Vi tycker att partnerskap genom stöd eller samverkan ska generera möjligheter till tjänsteutveckling och merförsäljning, och ett samarbete med NU kan göras på många sätt. Du kan till exempel vara med i en läxverkstad, bli kampanjpartner för NU-event, du kan finansiera ett helt eget rum i ett NU-hus eller tillföra kunskap och erfarenhet från dina egna områden. Men för att bli samarbetspartner med NU krävs ett långsiktigt åtagande.

Och som NU-medlem, stödpartner eller samverkanspartner synliggörs också ditt samhällsengagemang på hemmaplan, samtidigt som du främjar integration mellan olika grupper i samhället. 

Om du vill veta mer om hur just du kan bidra i NU:s verksamhet, vänligen kontakta Wanda Throne-Holst på 076-630 69 00 eller wanda@nollautanforskapet.nu.

VILL DU HJÄLPA TILL? 

Bidra till arbetet för barn och unga i Sverige - ge en donation. Donationer till NU: Nolla Utanförskapets verksamhet kan sättas in på

  • Swish 123 543 2794

  • Bankgiro 5321-2098

 

Samverkanpartners

 
 

 Stödpartners

 

 Företagsmedlemmar (urval)