Om oss

NU: Nolla Utanförskapet satsar på samlad och effektiv inkludering av unga (12-25 år) från utsatta områden eller miljöer. Vår vision är att alla ungdomar ska bli sedda, hörda och få verktygen för att komma in i samhället och arbetslivet. Det sker genom väldigt konkret arbete direkt med ungdomarna, så att de får förutsättningar, nätverk och lär sig hantera samhällsstrukturen. Vi bygger och stärker genom att helt enkelt öppna och hålla dörren öppen för ungdomar att ta sig vidare. På så sätt får vi fler ungdomar, oavsett bakgrund, som får nätverk, utbildar sig och bli mer aktiva i samhällslivet.

 
 
 
Wanda Throne-Holst

Wanda Throne-Holst

Wanda är medgrundare av NU och är ansvarig för läxverkstäderna. Hon är utbildad konstnärinna och har under många år arbetar med projektledning. Wanda har genom olika organisationer arbetat med integration.

eller ring mig på 076-630 69 00

katja Halvarsson

Katja är medgrundare av NU. Hon har länge arbetat med fotografi och är också utbildad till trädgårdsmästare. Katja arbetar idag med integration av unga, odling, trädgård, foto och marknadsföring. 

Eller ring mig på 070-838 39 29

Sanna Wolk

Sanna är initiativtagare och medgrundare av NU. Hon är utbildad jurist, professor i juridik och universitetslärare- jämte forskare. Sanna har under lång tid arbetat med ungdomar och integration.

Eller ring mig på 070-962 62 82