Om oss

NU: Nolla Utanförskapet satsar på samlad och effektiv integration. Vår vision är att alla ska bli sedda, hörda och få verktygen för att komma in i samhället och arbetslivet. Det kommer att ske genom etablering av integrationshus – NU-hus – där man kommer få förutsättningar och lära sig hantera samhällsstrukturen. Vi bygger och stärker genom att helt enkelt öppna och hålla dörren öppen för personer att ta sig vidare. På så sätt får vi fler som är aktiva i samhällslivet.

 
 
 

Sanna Wolk

Sanna är initiativtagare och medgrundare av NU. Hon är utbildad jurist. Sanna är professor i juridik och universitetslärare- jämte forskare. Hon har under lång tid arbetat med integrationsfrågor.

Eller ring mig på 070-962 62 82

katja Halvarsson

Katja är medgrundare av NU. Hon har länge arbetat med fotografi och är också utbildad till trädgårdsmästare. Katja arbetar idag med integration, odling, trädgård, foto och marknadsföring. 

Eller ring mig på 070-838 39 29

Wanda Throne-Holst

Wanda Throne-Holst

Wanda är medgrundare av NU och är ansvarig för läxverkstäderna. Hon är utbildad konstnärinna. Wanda har under många år arbetar med projektadministration och -ledning.

eller ring mig på 076-630 69 00