Samarbeta

Bli samarbetspartner med NU och hjälp oss att ge fler unga möjligheter i samhället och i arbetslivet. Så att fler kan få ett socialt sammanhang, en utbildning, ett jobb, en lön. Din hjälp är mycket viktigt för vårt arbete och du kan hjälpa NU på många sätt!

Du kan bli NU-kompis, stödpartner eller samverkanspartner. Vi tycker att partnerskap genom stöd eller samverkan ska generera möjligheter till tjänsteutveckling och merförsäljning, och ett samarbete med NU kan göras på många sätt. Du kan till exempel vara med i en läxverkstad, ha en odlingslåda på takterrassen, bli kampanjpartner för NU-event, finansiera ett helt eget rum i ett NU-hus eller tillföra kunskap och erfarenhet från dina egna områden. Men för att bli samarbetspartner med NU krävs ett långsiktigt åtagande.

Och som NU-kompis, stödpartner eller samverkanspartner synliggörs också ditt samhällsengagemang på hemmaplan samtidigt som du främjar integration mellan olika grupper i samhället som behöver mötas, nämligen ungdomar och företagsanställda. 

Om du vill veta mer om hur just du kan bidra i NU:s verksamhet, vänligen kontakta Sanna Wolk på 0709-62 62 82 eller sanna@nollautanforskapet.nu.

VILL DU HJÄLPA TILL? 

Bidra till arbetet för ungdomar i Sverige - ge en donation. Donationer till NU: Nolla Utanförskapets verksamhet kan sättas in på

  • Swish 123 543 2794

  • Bankgiro 5321-2098

 

Samverkanpartners

 
 


Stödpartners

 

NU:kompisar